Рецепт Фланках стейк на грилі фото

Фланках стейк на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо шашлик на пікніку вже злегка набрид, для різноманітності пропоную вам взяти на замітку цей рецепт. Ніжне м'ясо, тане в роті, стане відмінною ідеєю. Просто і нереально смачно. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Відразу хочу сказати про одну важливу деталь: м'ясо попередньо потрібно замаринувати мінімум на 2 години до смаження, але найкраще залишити в холодильнику на ніч. Маринад надає приголомшливий смак і аромат! Перед подачею на стіл стейк можна доповнити соусом або свіжими овочами. Отже, Давайте розберемося, як приготувати фланках стейк на грилі.

  • Фланках стейк - 800 грам
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Червоний винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1/3 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Перець - За смаком
фланках стейк на грилі - фото крок 1
1. Стейк вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску. Додайте масло, соєвий соус, оцет, часник, мед і перець. Перемішайте і приберіть в холодильник.
фланках стейк на грилі - фото крок 2
2. Після викладіть стейк на решітку.
фланках стейк на грилі - фото крок 3
3. Перші 5 хвилин смажте на добре розігрітих вугіллі з двох сторін. Після змістите в сторону, де спека трохи менше і смажте ще хвилин 5.
фланках стейк на грилі - фото крок 4
4. Готовий стейк зніміть з вогню, загорніть у фольгу і залиште хвилин на 10.
фланках стейк на грилі - фото крок 5
5. Після наріжте порційними шматочками і фланках стейк на грилі готовий до подачі. Смачного!

Схожі рецепти