Рецепт Фланках стейк на грилі фото

Фланках стейк на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Стейк

Якщо шашлик на пікніку вже злегка набрид, для різноманітності пропоную вам взяти на замітку цей рецепт. Ніжне м'ясо, тане в роті, стане відмінною ідеєю. Просто і нереально смачно. Запам'ятовуйте!

Відразу хочу сказати про одну важливу деталь: м'ясо попередньо потрібно замаринувати мінімум на 2 години до смаження, але найкраще залишити в холодильнику на ніч. Маринад надає приголомшливий смак і аромат! Перед подачею на стіл стейк можна доповнити соусом або свіжими овочами. Отже, Давайте розберемося, як приготувати фланках стейк на грилі.

  • Фланках стейк - 800 грам
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Червоний винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1/3 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Перець - За смаком
фланках стейк на грилі - фото крок 1
1. Стейк вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску. Додайте масло, соєвий соус, оцет, часник, мед і перець. Перемішайте і приберіть в холодильник.
фланках стейк на грилі - фото крок 2
2. Після викладіть стейк на решітку.
фланках стейк на грилі - фото крок 3
3. Перші 5 хвилин смажте на добре розігрітих вугіллі з двох сторін. Після змістите в сторону, де спека трохи менше і смажте ще хвилин 5.
фланках стейк на грилі - фото крок 4
4. Готовий стейк зніміть з вогню, загорніть у фольгу і залиште хвилин на 10.
фланках стейк на грилі - фото крок 5
5. Після наріжте порційними шматочками і фланках стейк на грилі готовий до подачі. Смачного!

Схожі рецепти