Стейк з індички на грилі
(покроковий рецепт з фото)
На грилі можна дуже смачно приготувати стейк з будь-якого м'яса, в тому числі з індички. Як приготувати стейк з індички розповім в цьому рецепті. Беріть на замітку!
Стейки з індички на грилі готуються точно так же, як і будь-які інші стейки. Готувати їх дуже просто, можна використовувати практично будь-яку частину індички, в даному рецепті стейки приготовані з філе стегна.
- Філе стегна індички - 500 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Чебрець сушений - 1/3 чайних ложки (або свіжий)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (у мене оливкова)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (топлене)
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть філей стегна індички від плівки і прожилок.
Розріжте вздовж на дві частини і відбийте з обох сторін.
Часник приплющив плоскою стороною ножа.
Як випливає розігрійте сковороду-гриль з сумішшю рослинного і вершкового масла з часником і чебрецем.
Викладіть на розігріту сковороду стейки з індички, обсмажте з обох сторін приблизно по 7 хвилин. Посоліть і поперчіть спочатку одну сторону.
Після того як переверне стейки на інший бік, посоліть і поперчіть з цього боку.
Накрийте фольгою і дайте стейкам "відпочити" 5 хвилин.
Подавайте стейки з індички з будь-яким гарніром на свій смак, доречно використання соусів. Стейки вийшли ніжні, соковиті на смак, при цьому вони відмінно приготувалися всередині.