Рулет з фланках-стейка на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Фланках стейк - це без кістки отруб, одержуваний з черевної частини тварини. Досить жорстке, але дуже ароматне м'ясо. Рекомендую приготувати рулет з фланках-стейка на грилі!
Готову страву здивує вас своєю соковитістю і насиченим яловичим ароматом. Головне - це вибрати якісне м'ясо. Поверхня м'яса, взятого з черевної частини тварини, повинна бути рівною, матовою, темно-червоного кольору з рідкісними прожилками жиру або зовсім без них. Фланках стейк має досить грубу структуру м'язових волокон і покритий тонкою плівкою. Перед приготуванням її потрібно ретельно зачистити.
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 4 штуки
- Сир плавлений - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Салямі - 150 грам
1. Розріжте вирізку на дві частини.
2. У неглибокій мисці змішайте подрібнений часник, цибуля, петрушку, тертий пармезан, панірувальні сухарі, сіль, перець і оливкове масло. Розподіліть суміш на м'ясо.
3. Помістіть слайси салямі і сиру на м'ясо.
4. Загорніть рулет і зв'яжіть його міцною ниткою.
5. Розріжте рулет на шматочки. Закріпіть зубочистками.
6. Посмажте рулет на грилі протягом 3 хвилин з кожного боку.