Рецепт Рулет з фланках-стейка на грилі фото

Рулет з фланках-стейка на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Рулети

Фланках стейк - це без кістки отруб, одержуваний з черевної частини тварини. Досить жорстке, але дуже ароматне м'ясо. Рекомендую приготувати рулет з фланках-стейка на грилі!

Готову страву здивує вас своєю соковитістю і насиченим яловичим ароматом. Головне - це вибрати якісне м'ясо. Поверхня м'яса, взятого з черевної частини тварини, повинна бути рівною, матовою, темно-червоного кольору з рідкісними прожилками жиру або зовсім без них. Фланках стейк має досить грубу структуру м'язових волокон і покритий тонкою плівкою. Перед приготуванням її потрібно ретельно зачистити.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 4 штуки
  • Сир плавлений - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Салямі - 150 грам
рулет з фланках-стейка на грилі - фото крок 1
1. Розріжте вирізку на дві частини.
рулет з фланках-стейка на грилі - фото крок 2
2. У неглибокій мисці змішайте подрібнений часник, цибуля, петрушку, тертий пармезан, панірувальні сухарі, сіль, перець і оливкове масло. Розподіліть суміш на м'ясо.
рулет з фланках-стейка на грилі - фото крок 3
3. Помістіть слайси салямі і сиру на м'ясо.
рулет з фланках-стейка на грилі - фото крок 4
4. Загорніть рулет і зв'яжіть його міцною ниткою.
рулет з фланках-стейка на грилі - фото крок 5
5. Розріжте рулет на шматочки. Закріпіть зубочистками.
рулет з фланках-стейка на грилі - фото крок 6
6. Посмажте рулет на грилі протягом 3 хвилин з кожного боку.

Схожі рецепти