Рецепт Соус з брокколі для риби фото

Соус з брокколі для риби
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Соуси, До риби

Соус з брокколі для риби готується дуже легко і не відніме у вас багато часу. Зате результат вас обов'язково порадує! Він дуже корисний і має приємний пікантний смак. Спробуйте, вам сподобається!

Соус з брокколі для риби ідеально підійде для вареної, запеченої, приготовленої на грилі сьомги, форелі (загалом, для всіх видів червоної і деяких інших видів морської риби), а також - для креветок. Можна успішно подавати його і з будь-якими макаронними виробами.

При бажанні можете замінити петрушку іншою зеленню або використовувати кілька її видів, збільшити кількість часнику, додати шматочок вершкового масла. Орієнтуйтеся на свої смакові переваги - і зможете приготувати свій ідеальний соус з брокколі для риби!

  • Брокколі - 250 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок (маленький)
  • Часник - 1 зубчик
соус з брокколі для риби - фото крок 1
1. Брокколі вимийте, розберіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Варіть хвилин п'ять після закипання, стежте, щоб капуста не переварити.
соус з брокколі для риби - фото крок 2
2. Петрушку промийте, обтрусіть від води і дрібно наріжте. Часник очистіть і також дрібно наріжте або продавите через часниковий прес.
соус з брокколі для риби - фото крок 3
3. Злегка обсмажте відварену брокколі разом з петрушкою і часником на розігрітій оливковій олії (близько 4-5 хвилин).
соус з брокколі для риби - фото крок 4
4. До брокколі влийте вершки, протушкувати все разом ще пару хвилин. Поперчіть і, якщо потрібно, додайте ще солі. Перемішайте і залиште на сковороді ще на хвилинку.
соус з брокколі для риби - фото крок 5
5. Вміст сковороди, поки воно ще гаряче, перекладіть в чашу блендера і швидко подрібніть до однорідної маси. Готово!

Схожі рецепти