Соус під форель
(покроковий рецепт з фото)
Подаючи до столу навіть найсмачнішу рибку, без гідного соусу просто не обійтися. Тому зверніть увагу на цей вельми простий, але дуже апетитний рецепт приготування соусу під форель.
1. Приготувати цей апетитний і легкий соус під форель в домашніх умовах може навіть початківець кулінар. Отже, вершки вилити в сотейник або на сковороду.
2. На середньому вогні довести до перших бульбашок, потім вогонь прибрати до мінімуму.
3. Вершкове масло нарізати невеликими кубиками. По одному відправляти кубики масла в вершки і, акуратно помішуючи, дочекатися повного розчинення. Тільки після розчинення першого, можна поміщати наступний шматочок.
4. Шпинат вимити, подрібнити і відправити на сковороду.
5. Додати дрібку солі і трохи води. Довести до кипіння і потримати на вогні пару хвилин.
6. Коли все вершкове масло розчинилося, додати в сотейник шпинат.
7. Посолити і поперчити за смаком, додати при бажанні в рецепт приготування соусу під форель можна мускатний горіх або інші спеції.
8. Як випливає все перемішати і зняти з вогню.
9. Соус перед подачею можна остудити, але деяким він подобається і в теплому варіанті.
Готову рибу полити соусом і подавати до столу.
- Вершки - 400 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
2. На середньому вогні довести до перших бульбашок, потім вогонь прибрати до мінімуму.
3. Вершкове масло нарізати невеликими кубиками. По одному відправляти кубики масла в вершки і, акуратно помішуючи, дочекатися повного розчинення. Тільки після розчинення першого, можна поміщати наступний шматочок.
4. Шпинат вимити, подрібнити і відправити на сковороду.
5. Додати дрібку солі і трохи води. Довести до кипіння і потримати на вогні пару хвилин.
6. Коли все вершкове масло розчинилося, додати в сотейник шпинат.
7. Посолити і поперчити за смаком, додати при бажанні в рецепт приготування соусу під форель можна мускатний горіх або інші спеції.
8. Як випливає все перемішати і зняти з вогню.
9. Соус перед подачею можна остудити, але деяким він подобається і в теплому варіанті.
Готову рибу полити соусом і подавати до столу.