Форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне філе райдужної форелі запікається у фользі на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом. Хрін в складі соусу додає яскраве нотку страви. Рибка виходить соковитою і ароматною.
При запіканні риби у фользі сформуйте з неї човники з високими бортиками. Соус і сік не буде випливати і пригорати, а риба рівномірно пропечеться і збереже соковитість. Всі подробиці, як приготувати форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом, дивіться нижче в рецепті.
- Форель - 2 штуки
- Сік лимонний - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Крем - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Хрін - 1 Ст. Ложка (з svekloм)
- Кріп - 1 пучок
- Паприка сушена - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
Рибу очистіть, попатраєте, видаліть плавники, промийте під холодною водою, обсушити. Натріть сіллю і перцем, збризніть лимонним соком.
Підготуйте продукти для лушпиння подушки. Цибулю очистіть, вимийте, наріжте тонкими скибочками.
Обсмажте трохи на рослинному маслі, додайте куркуму, паприка, сіль і чорний перець за смаком, перемішайте.
На деко покладіть лист пергаменту для випічки, фольгу. На дно фольги викладіть цибульну подушку, зверху - форель, і її доступні на життя. З фольги сформуйте човники так, щоб вона не стосувалася риби. Поставте запікатися в розігріту до 180-200 ° C духовку на 20-25 хвилин.
Для соусу з'єднайте подрібнений кріп зі сметаною, хріном і вершками. Змастіть соусом верх риби і продовжуйте запікати ще 10-15 хвилин. До подачі можна закрити фольгою.
Смачного!