Рецепт Форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом фото

Форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Форель , Цибуля
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Ніжне філе райдужної форелі запікається у фользі на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом. Хрін в складі соусу додає яскраве нотку страви. Рибка виходить соковитою і ароматною.

Опис приготування:

При запіканні риби у фользі сформуйте з неї човники з високими бортиками. Соус і сік не буде випливати і пригорати, а риба рівномірно пропечеться і збереже соковитість. Всі подробиці, як приготувати форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом, дивіться нижче в рецепті.

  • Форель - 2 штуки
  • Сік лимонний - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Крем - 100 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Хрін - 1 Ст. Ложка (з svekloм)
  • Кріп - 1 пучок
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1 Чайна ложка
форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом - фото крок 1
Рибу очистіть, попатраєте, видаліть плавники, промийте під холодною водою, обсушити. Натріть сіллю і перцем, збризніть лимонним соком.
форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом - фото крок 2
Підготуйте продукти для лушпиння подушки. Цибулю очистіть, вимийте, наріжте тонкими скибочками.
форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом - фото крок 3
Обсмажте трохи на рослинному маслі, додайте куркуму, паприка, сіль і чорний перець за смаком, перемішайте.
форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом - фото крок 4
На деко покладіть лист пергаменту для випічки, фольгу. На дно фольги викладіть цибульну подушку, зверху - форель, і її доступні на життя. З фольги сформуйте човники так, щоб вона не стосувалася риби. Поставте запікатися в розігріту до 180-200 ° C духовку на 20-25 хвилин.
форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом - фото крок 5
Для соусу з'єднайте подрібнений кріп зі сметаною, хріном і вершками. Змастіть соусом верх риби і продовжуйте запікати ще 10-15 хвилин. До подачі можна закрити фольгою.
форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти