Шашлик в рукаві на лушпиння подушці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо при поїздці на природу якось підвела погода, що ж, буває. Але це не привід засмучуватися, я вам розповім, як зробити шашлик в рукаві на лушпиння подушці, нітрохи не гірше виходить! смачно!
Такий рецепт приготування шашлику в рукаві на лушпиння подушці дійсно за смаком нагадує справжній шашлик! Звичайно ж, специфічного "серпанок" в смаку, як при готуванні на багатті, немає, але м'ясо таке ж соковите виходить! взагалі, як я думаю, це все якраз завдяки лушпиння маринованої подушці, в наступний раз я ще більше цибулі покладу! А поки розповім, як я робила шашлик в рукаві на лушпиння подушці в домашніх умовах!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 3-4 штук
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо шматочками, otbivaem, натираємо сіллю і перцем.
2. Тепер одну цибулину подрібнити, змішаємо з м'ясом. Додамо спеції для шашлику, залишимо маринуватися на годину.
3. Що залишився лук ріжемо півкільцями, змішаємо з оцтом, цукром і сіллю. Викладаємо на дно пакета для запікання, і нехай собі стоїть, поки м'ясо не буде готове до запікання.
4. Викладаємо м'ясо поверх цибульного шару. Чи не перемішуємо! зав'язуємо пакет, робимо кілька дірочок зверху, і відправимо в розігріту духовку на 1.5 - 2 годину!
5. Все готово! Кличте всіх на смачний шашлик!