М'ясо в рукаві на лушпиння подушці
(покроковий рецепт з фото)
Таке м'ясо в рукаві на лушпиння подушці в домашніх умовах приготувати легко і просто, зате виходить настільки соковите і ароматне м'ясо, що просто словами не передати! Спробуйте обов'язково!
Особисто я просто обожнюю свіже та гаряче м'ясо, - біфштекси, шашлики… Ну хто ж їх не любить? Але як часто буває, взимку, скажімо, на шашлички холодно їхати, - не відмовляти ж собі в задоволенні? Так що всім м'ясоїдам настійно рекомендую цей рецепт приготування м'яса в рукаві на лушпиння подушці, - дуже схоже на справжній шашлик тільки з пилу-жару! Так що розповідаю, як зробити м'ясо в рукаві на лушпиння подушці!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 400 грам
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Приправа для м'яса - 2 Ст. Ложки
1. М'ясо ріжемо, як на шашлик. Робимо маринад з приправ, гірчиці, 1 ст.Л. Оцту, лимонного соку, солі і перцю. Залишити на 2-6 годин маринуватися.
2. Маринуємо цибулю. Змішаємо 4 ст.Л. Води, 2 ст.Л. Оцту і цукор. Цибулю ріжемо півкільцями, і маринуємо в цій суміші годину. Викладаємо в пакет для запікання (без маринаду).
3. Додамо до цибулі підготовлене м'ясо. Зав'язуємо краю пакета, і відправимо в розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.
4. Ось так виглядає готову страву. Смачного!