Форель під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумали приготувати салат з різних овочів, викладених шарами, то скористайтеся рецептом форелі під шубою. Цей апетитний і дивно ніжний салат обов'язково буде вам до смаку.
Цей дуже красивий, смачний салат має багато шарів. Але готувати його нескладно. Для нього треба відварити все овочі та яйця. Солону форель, якщо купили на шкірці, акуратно зріжте, приберіть (якщо є) кісточки. Щоб нарізати тонко і акуратно, потримайте трохи в морозилці. Вона злегка затвердіє, і вам буде значно простіше робити нарізку. Всі інгредієнти для форелі під шубою доступні за ціною.
- Буряк - 1 штука
- Форель - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Остиглий після варіння картопля очистіть від шкірки. Натріть на тертці. Викладіть в плоску салатницю. Це перший шар салату. Змастіть його майонезом.
2. Філе форелі солоної наріжте дрібними кубиками. Викладіть на шар картоплі з майонезом.
3. Очистіть цибулю. Наріжте невеликими кубиками. Обдайте окропом. Промийте холодною водою. Викладіть поверх форелі.
4. Візьміть кисле яблуко. Помийте його і натріть на тертці. Викладіть поверх цибулі. Змастіть майонезом.
5. Очистіть відварені круто яйця. Відокремте білок від жовтка. Натріть жовток на тертці. Посипте поверх яблука з майонезом.
6. Помийте огірок. Натріть його на крупній тертці. Шар тертого огірка покладіть на жовток.
7. Відварену буряк очистіть від шкірки. Натріть на тертці з великим полотном. Викладіть поверх шару жовтка. Змастіть майонезом.
8. Натріть білок на крупній тертці. Викладіть по краях салату. Прикрасьте салат зеленню і квітами з овочів. Тепер, коли вам відомо, як приготувати форель під шубою, почастуєте цим блюдом своїх близьких. Смачного!