Соус для овочів
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом соусу для овочів. Готується він просто і швидко, а підходить до будь-яких овочів. Беріть ідею на замітку!
Докладніше, як приготувати соус для овочів, я розповім нижче. Майонез використовується для загущення соусу, замість нього також можна взяти сметану або густий йогурт без цукру. Зелень вибирайте на свій смак. Я використовувала кріп і петрушку, ще добре підійде шіітт-цибуля. Можна нарізати солодкий перець, огірки і селера скибочками і вмочати в соус, а можна полити соусом запечная коренеплоди. У нього цікавий пряно-вершковий смак і легка консистенція.
- Вершки - 3 Ст. Ложки(12% жирності)
- Легкий майонез - 5 Ст. Ложок
- Зелень - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Суміш перців мелена - 1/4 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте вершки з майонезом і лимонним соком.
Додайте сіль і перець, розмішайте.
Часник роздушіть через прес, зелень дрібно порубати. Додайте в соус, перемішайте. Залиште в холодильнику настоятися на 30 хвилин.
Соус для овочів готовий, смачного!