Універсальна заправка для салатів зі свіжих овочів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ароматної і пікантною заправки для всіх салатів, складовими яких є свіжі інгредієнти.
Взимку салати зі свіжих овочів допомагають отримати натуральні вітаміни і мікроелементи, а влітку це шанс освіжитися і підкріпитися, не перевантажуючи організм. Але в будь-який сезон смак салату багато в чому залежить від його заправки. Перед вами улюблених рецепт канадських кулінарів.
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
- Білого винного оцту - 3 Ст. Ложки
- Цукру - 2 Ст. Ложки
- Гірчиці - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - - За смаком
1. Оскільки заправка є універсальною, серйозно поставтеся до вибору оливкової олії, щоб воно не стало основним смаковим компонентом всіх ваших салатів.
2. Білий винний оцет і негостра гірчиця надають заправці особливу м'якість. Якщо ви любитель гострих смаків, то цілком підійдуть звичайний оцет і міцна гірчиця.
3. Скласти всі компоненти заправки з миску і добре збити міксером чи виделкою.
4. Використовувати заправку для будь-яких салатів, включаючи бобові та квасолеві. Зберігати в холодильнику не більше 3-4 днів в щільно закривається тарі.