Полунична заправка для салатів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дуже улюбленої в Канаді, але майже невідомою в наших краях заправки для салатів з полуницею.
Якщо ви по-справжньому любите полуницю, то вже напевно зацікавилися рецептом заправки для салатів з цієї королівської ягодою. Навіть якщо ви величезний скептик, то саме час спробувати трохи полуничною екзотики.
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
- Білого винного оцту - 3 Ст. Ложки
- Рідкого меду - 3 Ст. Ложки
- Полуниці - 2/3 склянки
- Екстракту мигдалю - 1/4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - - За смаком
1. Свіжу полуницю перебрати, помити, порізати навпіл.
2. Екстракт мигдалю сьогодні можна знайти в кожному великому супермаркеті, однак якщо ви не можете дістати його, то розітріть до однорідної маси кілька ядер смаженого мигдалю і використовуйте повну ложку цієї пасти для даного рецепта.
3. Всі складові заправки помістити в блендер і гарненько збити, щоб маса стала абсолютно однорідною. Перелийте в стерильну посуд. Зберігайте заправку в холодильнику.
4. Використовувати готову заправку можна для будь-яких літніх салатів, які ви зазвичай готуєте, надаючи їм незвичайний смак.