Рецепт Полунична заправка для салатів фото

Полунична заправка для салатів
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Салати , Заправки для салатів
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування дуже улюбленої в Канаді, але майже невідомою в наших краях заправки для салатів з полуницею.

Опис приготування:

Якщо ви по-справжньому любите полуницю, то вже напевно зацікавилися рецептом заправки для салатів з цієї королівської ягодою. Навіть якщо ви величезний скептик, то саме час спробувати трохи полуничною екзотики.

  • Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
  • Білого винного оцту - 3 Ст. Ложки
  • Рідкого меду - 3 Ст. Ложки
  • Полуниці - 2/3 склянки
  • Екстракту мигдалю - 1/4 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
полунична заправка для салатів - фото крок 1
1. Свіжу полуницю перебрати, помити, порізати навпіл.
полунична заправка для салатів - фото крок 2
2. Екстракт мигдалю сьогодні можна знайти в кожному великому супермаркеті, однак якщо ви не можете дістати його, то розітріть до однорідної маси кілька ядер смаженого мигдалю і використовуйте повну ложку цієї пасти для даного рецепта.
полунична заправка для салатів - фото крок 3
3. Всі складові заправки помістити в блендер і гарненько збити, щоб маса стала абсолютно однорідною. Перелийте в стерильну посуд. Зберігайте заправку в холодильнику.
полунична заправка для салатів - фото крок 4
4. Використовувати готову заправку можна для будь-яких літніх салатів, які ви зазвичай готуєте, надаючи їм незвичайний смак.

Схожі рецепти