Французька заправка для салатів
(покроковий рецепт з фото)
З французької заправкою для салатів звичні овочеві салати набувають новий цікавий смак. Ви можете злегка змінити інгредієнти, наприклад, вид гірчиці, рослинного масла або оцту.
Навіть найпростіший салат можна перетворити в неймовірно смачна страва з допомогою оригінальної заправки, тому розповім, як приготувати французьку заправку для салатів. У цьому рецепті ви можете замінити натуральний оцет лимонним соком, оливкова олія - будь-яким маслом по смаку, а замість гірчиці в зернах взяти пастообразную гірчицю, все залежить від вашого смаку. Рекомендую приготувати кілька порцій такої заправки, адже саме вона надає приємний і незвичайний смак салату.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Оцет натуральний 6% - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Гірчиця з цілими зернами - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
1. Часник натріть на дрібній тертці. Перекладіть його в вузьку банку, додайте натуральний оцет (можна замінити лимонним соком або будь-яким іншим оцтом).
2. Додайте мед, сіль, гірчицю з цілими зернами і оливкове масло (його можна замінити будь-яким маслом по смаку).
3. Закрийте банку і добре струсіть, щоб змішати всі інгредієнти. Заправте салат. Смачного!