Суп з овочів для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні всі знають, щоб худнути - потрібно їсти. Але є потрібно правильну їжу. Хочу розповісти, як приготувати суп з овочів для схуднення. Цей суп потрібно готувати невеликими порціями і відразу ж є.
У технології приготування супу з овочів для схуднення використовується метод обсмаження овочів на оливковій олії і багатий склад спецій. Це надає смак супу і зберігає корисні властивості овочів. Тоді якщо суп з овочів для схуднення довго виварювати, то втрачається частина корисних речовин. Картопля в рецепті не зіпсує загальної картини, тим більше ви можете вимочити його у воді, щоб прибрати зайвий крохмаль. Не забудьте додати в готовий суп подрібнену зелень, а ось сіль можна не додавати зовсім. Успіхів і приємного апетиту!
- Селера - 1 штука (головка)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Імбир - 30 грам
- Капуста - 100 грам (невелика)
- Зелень - 12 штук (пучок)
- Вода - 1, 5 L
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
Капусту порізати соломкою.
Готуємо суміш прянощів: лавровий лист, мускатний горіх, IRU, суміш перців, каррі.
Овочі помити і почистити.
Овочі дрібно порізати.
У каструлі вок обсмажте овочі до напівготовності, додаючи по черзі: капуста, селера, морква, картопля, цибуля, спеції. Долийте окріп і варіть кілька хвилин до готовності.
Дайте супу настоятися п'ять хвилин. Смачного!