Солянка по-грузинськи класичний рецепт 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть перші страви? Якщо ще не знаєте, як приготувати солянку по-грузинськи, класичний рецепт просто перед вами. Густа, ситна, навариста вона варта вашої уваги.
Ця дивовижна солянка по-грузинськи, класичний рецепт в домашніх умовах якої наведено нижче, скоріше схожа на густий соус, ніж на суп. Але консистенцію страви можна варіювати за смаком, просто підливаючи воду або бульйон.
- Яловичина - 1 кілограм
 - Цибулина - 3-5 штук
 - Часник - 2-4 зубчиків
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Бульйон - 1 літр
 - Біле вино - 50 мілілітрів
 - Лавровий лист - 1-2 штук
 - Гірчичний - 1 Ст. Ложка
 - Томатна паста - 1 Ст. Ложка
 - Свіжа зелень - За смаком
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 - Червоний гострий перець - За смаком
 - Солоний огірок - 1 штука
 

1. На сковороду з товстим дном і високими бортами (можна взяти сотейник) налити трохи рослинного масла. Вимити, обсушити і нарізати яловичину. Викласти на сковороду і на сильному вогні обсмажити 3-4 хвилини.

2. Очистити і нарізати цибулини. Якщо хочете знати, як зробити солянку по-грузинськи, класичний рецепт неможливий без великої кількості цибулі.

3. Обсмажити трохи і додати борошно. Акуратно перемішати все.

4. Для аромату влити трохи білого грузинського вина.

5. Тепер можна відправити на сковороду томатну пасту, трохи гірчиці, зелень, сіль і спеції. Слід скасувати, що буде смачною і солянка по-грузинськи, класичний рецепт в домашніх умовах якої буде доповнений вашими улюбленими спеціями.

6. Влити бульйон і тушкувати на повільному вогні. Потрібно стежити, щоб рідина не випарувалася повністю, а при необхідності додати ще. Для 5-7 хвилин до готовності м'яса додати нарізані солоні огірки.
Подавати солянку можна як першу страву, так і як гарнір.
Подавати солянку можна як першу страву, так і як гарнір.