Рецепт Солянка по-грузинськи класичний рецепт фото

Солянка по-грузинськи класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Солоне

Любіть перші страви? Якщо ще не знаєте, як приготувати солянку по-грузинськи, класичний рецепт просто перед вами. Густа, ситна, навариста вона варта вашої уваги.

Ця дивовижна солянка по-грузинськи, класичний рецепт в домашніх умовах якої наведено нижче, скоріше схожа на густий соус, ніж на суп. Але консистенцію страви можна варіювати за смаком, просто підливаючи воду або бульйон.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибулина - 3-5 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 літр
  • Біле вино - 50 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Свіжа зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Червоний гострий перець - За смаком
  • Солоний огірок - 1 штука
солянка по-грузинськи класичний рецепт - фото крок 1
1. На сковороду з товстим дном і високими бортами (можна взяти сотейник) налити трохи рослинного масла. Вимити, обсушити і нарізати яловичину. Викласти на сковороду і на сильному вогні обсмажити 3-4 хвилини.
солянка по-грузинськи класичний рецепт - фото крок 2
2. Очистити і нарізати цибулини. Якщо хочете знати, як зробити солянку по-грузинськи, класичний рецепт неможливий без великої кількості цибулі.
солянка по-грузинськи класичний рецепт - фото крок 3
3. Обсмажити трохи і додати борошно. Акуратно перемішати все.
солянка по-грузинськи класичний рецепт - фото крок 4
4. Для аромату влити трохи білого грузинського вина.
солянка по-грузинськи класичний рецепт - фото крок 5
5. Тепер можна відправити на сковороду томатну пасту, трохи гірчиці, зелень, сіль і спеції. Слід скасувати, що буде смачною і солянка по-грузинськи, класичний рецепт в домашніх умовах якої буде доповнений вашими улюбленими спеціями.
солянка по-грузинськи класичний рецепт - фото крок 6
6. Влити бульйон і тушкувати на повільному вогні. Потрібно стежити, щоб рідина не випарувалася повністю, а при необхідності додати ще. Для 5-7 хвилин до готовності м'яса додати нарізані солоні огірки.
Подавати солянку можна як першу страву, так і як гарнір.

Схожі рецепти