Солянка по-грузинськи в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Готувати солянку по-грузинськи в мультиварці дуже рекомендую, так як в рецепт входить яловичина. Ловлення в мультиварці зробить яловичину м'якої і соковитою. Подаю солянку по-грузинськи з відвареним рисом.
Солянка по-грузинськи в мультиварці готується приблизно півтори години, тому м'ясо виходить м'яким. Ця солянка не схожа на класичну солянку, в неї не входить капуста. М'ясо нудиться з томатом і солоними огірками. Солянка схожа на густий суп або м'ясо з підливою. Вино можна і не додавати, це справа смаку. Також можна замінити його оцтом. Солянку по-грузинськи можна подавати з відвареним рисом. Успіхів і приємного апетиту! 
- Яловичина - 500 грам
 - Цибуля - 2 штуки
 - Солоні огірки - 3 штуки
 - Томатне пюре - 3 Ст. Ложки
 - Вино сухе - 4 Ст. Ложки
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Зелень - За смаком(Braai)
 - Олія - 2 Ст. Ложки
 

Обсмажити на режимі "жарка" цибуля і м'ясо.

Додати томат і перемішати. Під кришкою тушкувати на режимі "жарка" 20 хвилин.

Додасть часник, огірки і спеції. Переключити на програму "гасіння" в годину.

Смачного!