Рецепт Солянка по-грузинськи фото

Солянка по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Солянка - це не завжди суп. Називають солянкою також друга страва, приготоване з капусти, м'яса і солоного огірка, близьке до смаку до овочевого рагу або бігосу.

Для приготування солянки огірки краще очистити від шкірки, щоб в готовій страві вона не заважала отримувати задоволення від страви.

  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Печериці - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ковбасні вироби - 400 грам (шинка, буженина, сосиски)
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
солянка по-грузинськи - фото крок 1
Морква потрібно очистити і натерти на тертці.
солянка по-грузинськи - фото крок 2
М'ясні вироби (шинку, buženinu) нарізаємо кубиками.
солянка по-грузинськи - фото крок 3
Капусту білокачанну тоненько нашаткувати.
солянка по-грузинськи - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажте моркву. Вона бере багато масла, тому не лийте його занадто багато. Додайте м'ясні вироби. Обсмажте все разом.
солянка по-грузинськи - фото крок 5
Додайте капусту. Відразу перемішайте. Зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою, помішуючи періодами.
солянка по-грузинськи - фото крок 6
Додайте томатний сік. Перемішайте. Гасіть до готовності.
солянка по-грузинськи - фото крок 7
У самому кінці (хв 10 до закінчення) додайте в солянку натерті на тертку огірки і нарізані печериці. Гасіть все разом. Додати сіль, поперчіть. Можна додати трохи цукру.
солянка по-грузинськи - фото крок 8
Подаємо страву до столу злегка остигнув.

Схожі рецепти