Солянка по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Солянка - це не завжди суп. Називають солянкою також друга страва, приготоване з капусти, м'яса і солоного огірка, близьке до смаку до овочевого рагу або бігосу.
Для приготування солянки огірки краще очистити від шкірки, щоб в готовій страві вона не заважала отримувати задоволення від страви.
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Томатний сік - 1 Склянка
- Сіль, спеції - За смаком
- Печериці - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Ковбасні вироби - 400 грам (шинка, буженина, сосиски)
- Огірок маринований - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Морква потрібно очистити і натерти на тертці.
М'ясні вироби (шинку, buženinu) нарізаємо кубиками.
Капусту білокачанну тоненько нашаткувати.
На рослинному маслі обсмажте моркву. Вона бере багато масла, тому не лийте його занадто багато. Додайте м'ясні вироби. Обсмажте все разом.
Додайте капусту. Відразу перемішайте. Зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою, помішуючи періодами.
Додайте томатний сік. Перемішайте. Гасіть до готовності.
У самому кінці (хв 10 до закінчення) додайте в солянку натерті на тертку огірки і нарізані печериці. Гасіть все разом. Додати сіль, поперчіть. Можна додати трохи цукру.
Подаємо страву до столу злегка остигнув.