Солянка по-грузинськи класична (за рецептом бабусі)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати класичну солянку по-грузинськи. Рецепт хоч і старий, але зате перевірений часом. Буде дуже смачно, ситно і ароматно. Якщо любите такі перші страви, спробуйте.
При подачі блюдо можна прикрасити подрібненою кінзою, а також оливками (по бажанню). Суп вийде дуже смачним і автентичним завдяки дивним спецій, які використовуються в рецепті. Солянка класична по-грузинськи стане чудовою альтернативою звичним перших страв, які вже набридли всій родині. Ця страва зможе відмінно урізноманітнити ваш повсякденний стіл, також воно має дивовижні поживними властивостями і зможе наповнити вас енергією надовго.
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 200 грам
- Огірки солені - 200 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Вино виноградне - 30 мілілітрів
- Вода або бульйон - 100 мілілітрів
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 4 часточки
- Зелень - 1 пучок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1
Для того щоб приготувати класичну солянку по грузинському рецептом, необхідно промити яловиче м'ясо і нарізати його дрібними шматочками, можна тонкою соломкою. В розпечену каструлю додаємо рослинне масло і обсмажуємо м'ясо. Цибуля тим часом очищаємо і також нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо цибулю до м'яса і тушкуємо все разом.
2
Після цього додаємо дрібно нарізаний солоний огірок до загальної суміші. Обсмажуємо протягом 5 хвилин, потім додаємо томатну пасту, воду і вино.
3
Заправляємо суп спеціями і тушкуємо, накривши кришкою, протягом 40 хвилин. По закінченню приготування додаємо подрібнений часник.