Рецепт Смажена картопля з піджаркою фото

Смажена картопля з піджаркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Хрустка, апетитна, дуже смачна смажена картопля з піджаркою в домашніх умовах - це відмінна ідея не тільки для гарніру, але і для ситного обіду або вечері.

1. Очистіть картопля, наріжте його брусочками. Викладіть на паперовий рушник, добре промокніть залишки води.

2. Розігрійте на сковороді рослинне масло.

3. Викладіть картоплю так, щоб він лежав в один шар. Це один з найважливіших моментів, щоб вийшла смажена картопля з піджаркою в домашніх умовах.

4. Смажте на сильному вогні, не перемішується, поки не почне утворюватися рум'яна кірочка.

5. Після акуратно перемішайте і приберіть вогонь до середнього.

6. Очистіть цибулину, наріжте її півкільцями і додайте на сковороду. Також в рецепті приготування смаженої картоплі з піджаркою можна використовувати часник.

7. Смажте картоплю до м'якості. Для 5-7 хвилин до готовності посоліть за смаком і при бажанні додайте дрібку перцю.

Перед подачею картоплю можна викласти на паперову серветку, щоб видалити залишки масла. От і все, блюдо готово. Смачного!

  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
1. Очистіть картопля, наріжте його брусочками. Викладіть на паперовий рушник, добре промокніть залишки води.

2. Розігрійте на сковороді рослинне масло.

3. Викладіть картоплю так, щоб він лежав в один шар. Це один з найважливіших моментів, щоб вийшла смажена картопля з піджаркою в домашніх умовах.

4. Смажте на сильному вогні, не перемішується, поки не почне утворюватися рум'яна кірочка.

5. Після акуратно перемішайте і приберіть вогонь до середнього.

6. Очистіть цибулину, наріжте її півкільцями і додайте на сковороду. Також в рецепті приготування смаженої картоплі з піджаркою можна використовувати часник.

7. Смажте картоплю до м'якості. Для 5-7 хвилин до готовності посоліть за смаком і при бажанні додайте дрібку перцю.

Перед подачею картоплю можна викласти на паперову серветку, щоб видалити залишки масла. От і все, блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти