Пшенична каша з піджаркою
(покроковий рецепт з фото)
Ситна і смачна пшенична каша з піджаркою зі свинини. Ця страва виходить ароматним, дуже апетитним. Спробуйте і Ви!
Багато хто звик подавати м'ясні страви з гарнірами начебто картоплі, макаронів, квасолі або гречки, а я, наприклад, обожнюю каші. Варені розсипчасті крупи прекрасно поєднуються з яловичиною, а звичайнісінька, на перший погляд, пшенична каша може стати відмінним гарніром до ароматною м'ясною підсмаженні. Не гірше булгура, між іншим!
- Крупи пшеничні - 300 грам
- Вода - 1200 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Бульйон - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Пшеничну крупу добре промийте в декількох водах.
Викладіть крупу в мультиварку, залийте водою і посоліть за смаком.
Залиште готуватися в режимі "молочна каша" з 55 хвилин. Після сигналу додайте вершкове масло і залиште під закритою кришкою ще на 20 хвилин.
Поки готується каша, на сковороді обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Потім додайте цибулю, обсмажте 5-7 хвилин. Після додайте помідори і сіль.
Влийте бульйон і тушкуйте 35-40 хвилин. За п'ять хвилин до готовності додайте часник. Подавайте кашу з піджаркою, щедро полив соусом. Смачного!