Рецепт Пшенична каша з піджаркою фото

Пшенична каша з піджаркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ситна і смачна пшенична каша з піджаркою зі свинини. Ця страва виходить ароматним, дуже апетитним. Спробуйте і Ви!

Багато хто звик подавати м'ясні страви з гарнірами начебто картоплі, макаронів, квасолі або гречки, а я, наприклад, обожнюю каші. Варені розсипчасті крупи прекрасно поєднуються з яловичиною, а звичайнісінька, на перший погляд, пшенична каша може стати відмінним гарніром до ароматною м'ясною підсмаженні. Не гірше булгура, між іншим!

  • Крупи пшеничні - 300 грам
  • Вода - 1200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
пшенична каша з піджаркою - фото крок 1
Пшеничну крупу добре промийте в декількох водах.
пшенична каша з піджаркою - фото крок 2
Викладіть крупу в мультиварку, залийте водою і посоліть за смаком.
пшенична каша з піджаркою - фото крок 3
Залиште готуватися в режимі "молочна каша" з 55 хвилин. Після сигналу додайте вершкове масло і залиште під закритою кришкою ще на 20 хвилин.
пшенична каша з піджаркою - фото крок 4
Поки готується каша, на сковороді обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Потім додайте цибулю, обсмажте 5-7 хвилин. Після додайте помідори і сіль.
пшенична каша з піджаркою - фото крок 5
Влийте бульйон і тушкуйте 35-40 хвилин. За п'ять хвилин до готовності додайте часник. Подавайте кашу з піджаркою, щедро полив соусом. Смачного!

Схожі рецепти