Суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі
(покроковий рецепт з фото)
Суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - ще один рецепт в вашу домашню колекцію. На вершковому маслі такий легкий і ситний супчик виходить ще смачніше (він ідеально поєднується з рисом).
Навіть самі примхливі дітки не зможуть встояти перед таким супчиком. Він не тільки дуже корисний, але і смачний. Якщо ви проти жиру, то можете овочі додати сирими. Зелень додавайте до смаку в кінці, це ж стосується і приправ. Готувати такий суп легко і швидко.
- Перепелиця або курка - 100 грам
- Картопля - 3 штук
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Мал - 100 грам
- Зелень - 20 грам
- Вершкове масло - 20 грам
1. Продовжуючи тему бульйону на перепілку, хочу відмітити, що все супи з її "участю" виходять дуже легкими і в той же час ситними (незважаючи на те, що це дієтичне м'ясо). Наші перепілки ще й дають хороший навар. Я готую переважно такі супи для дитини, але і сама із задоволенням їх їдять. Отже, доводимо до кипіння бульйон, знімаємо піну і варимо близько 30 хвилин до готовності м'яса.
2. На вершковому маслі обсмажте нарізані цибулю і моркву, після чого відставте їх. Помийте ретельно рис і, коли м'ясо буде готове, відправте його в бульйон.
3. Коли рис закипить і трохи проварити, додайте картоплю і варіть на слабкому вогні. Сіль і спеції додайте за смаком.
4. Після закипання додайте піджарку і варіть до готовності картоплі.
5. Завершальний штрих - зелень. Додайте її до смаку в самому кінці, після чого прокип'ятіть хвилину і знімайте з вогню.
6. До столу подавайте в гарячому вигляді, попередньо додавши порційно м'ясо.