Рецепт Суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі фото

Суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Птах, Крупи, Мал
Вагітним і годуючим
На обід
Супи

Суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - ще один рецепт в вашу домашню колекцію. На вершковому маслі такий легкий і ситний супчик виходить ще смачніше (він ідеально поєднується з рисом).

Навіть самі примхливі дітки не зможуть встояти перед таким супчиком. Він не тільки дуже корисний, але і смачний. Якщо ви проти жиру, то можете овочі додати сирими. Зелень додавайте до смаку в кінці, це ж стосується і приправ. Готувати такий суп легко і швидко.

  • Перепелиця або курка - 100 грам
  • Картопля - 3 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Мал - 100 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - фото крок 1
1. Продовжуючи тему бульйону на перепілку, хочу відмітити, що все супи з її "участю" виходять дуже легкими і в той же час ситними (незважаючи на те, що це дієтичне м'ясо). Наші перепілки ще й дають хороший навар. Я готую переважно такі супи для дитини, але і сама із задоволенням їх їдять. Отже, доводимо до кипіння бульйон, знімаємо піну і варимо близько 30 хвилин до готовності м'яса.
суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - фото крок 2
2. На вершковому маслі обсмажте нарізані цибулю і моркву, після чого відставте їх. Помийте ретельно рис і, коли м'ясо буде готове, відправте його в бульйон.
суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - фото крок 3
3. Коли рис закипить і трохи проварити, додайте картоплю і варіть на слабкому вогні. Сіль і спеції додайте за смаком.
суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - фото крок 4
4. Після закипання додайте піджарку і варіть до готовності картоплі.
суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - фото крок 5
5. Завершальний штрих - зелень. Додайте її до смаку в самому кінці, після чого прокип'ятіть хвилину і знімайте з вогню.
суп з рисом з піджаркою на вершковому маслі - фото крок 6
6. До столу подавайте в гарячому вигляді, попередньо додавши порційно м'ясо.

Схожі рецепти