Рецепт Курячий суп з піджаркою фото

Курячий суп з піджаркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал
Для діабетиків
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати курячий суп з піджаркою, та не простий, а зроблений за оригінальним рецептом прямо з Таїланду! Тайська кухня дуже незвичайна і смачна, так відкрийте ж її для себе!

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати курячий суп з піджаркою. Це рецепт тайської кухні, тому в оригіналі в ньому використовуються такі"нововведення" як кокосове молоко, кунжутне масло і каламонтін. Але для наших реалій я його кілька переробила і замінила більш доступними продуктами для наших широт. Вийшло смачно. Рекомендую спробувати!

  • Курка - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Молоко - 200 грам (в ідеалі - кокосове)
  • Масло рослинне - 250 грам (в ідеалі - кунжутне)
  • Часник - 1 штука (ціла головка)
  • Цибуля - 1 штука
  • Бульйон курячий - 4 склянки
  • Luk-salotų - 0.5 пучка
  • Kalamondin - 6 штук(6 невеликих плодів; можна замінити лаймом або лимоном)
  • Спеції - За смаком
курячий суп з піджаркою - фото крок 1
1. Обсмажити курку (порізану кубиками) і цибулю. Сюди ж - роздавлений часник. Я використовую для смаження не всі кількість масла, вказане в рецепті, а приблизно третина.
курячий суп з піджаркою - фото крок 2
2. Далі додамо спеції, залишок масла і промитий рис. Обсмажити все разом, поки рис не стане золотистим.
курячий суп з піджаркою - фото крок 3
3. А ось тепер вогонь зменшуємо, заливаємо бульйон і молоко, тушкуємо до готовності рису приблизно 10-20 хвилин. Для 5 хвилин до кінця готування додамо половинки цитрусів і подрібнену цибулю-шалот.
курячий суп з піджаркою - фото крок 4
4. Ну, от і все! Суп вийде густим і наваристим, так і потрібно. Подавайте його гарячим!

Схожі рецепти