Рецепт Паста з грибною піджаркою фото

Паста з грибною піджаркою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Страви, приготовані з лісовими грибами завжди виходять дуже смачними і ароматними. Грибна піджарка відмінно підійде не тільки до пасти, але і до будь-якого іншого гарніру. Готуємо!

Опис приготування:

Ця страва готується відносно швидко. Гриби я використовую вже відварені і заморожені. Попередньо їх треба розморозити і воду злити. Також можна замість лісових грибів використовувати печериці.

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Гриби лісові - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Вершки 20% - 50 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Базилік - 1 Пучков
  • Спеції - За смаком
паста з грибною піджаркою - фото крок 1
Перш за все відваріть пасту до готовності.
паста з грибною піджаркою - фото крок 2
Окремо обсмажте гриби з цибулею.
паста з грибною піджаркою - фото крок 3
Додайте трохи вершків і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні хвилин 10. За цей час лук стане м'якше і ніжніше.
паста з грибною піджаркою - фото крок 4
Додайте подрібнений часник і трохи базиліка. Додати сіль за смаком. Перемішайте і все добре прогрійте.
паста з грибною піджаркою - фото крок 5
Подавайте макарони, полив піджаркою в гарячому вигляді, прикрасивши гілочкою базиліка.
Смачного!

Схожі рецепти