Паста з грибною піджаркою
(покроковий рецепт з фото)
Страви, приготовані з лісовими грибами завжди виходять дуже смачними і ароматними. Грибна піджарка відмінно підійде не тільки до пасти, але і до будь-якого іншого гарніру. Готуємо!
Ця страва готується відносно швидко. Гриби я використовую вже відварені і заморожені. Попередньо їх треба розморозити і воду злити. Також можна замість лісових грибів використовувати печериці.
- Макаронні вироби - 400 грам
- Гриби лісові - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вершки 20% - 50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Базилік - 1 Пучков
- Спеції - За смаком
Перш за все відваріть пасту до готовності.
Окремо обсмажте гриби з цибулею.
Додайте трохи вершків і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні хвилин 10. За цей час лук стане м'якше і ніжніше.
Додайте подрібнений часник і трохи базиліка. Додати сіль за смаком. Перемішайте і все добре прогрійте.
Подавайте макарони, полив піджаркою в гарячому вигляді, прикрасивши гілочкою базиліка.
Смачного!
Смачного!