Котлети з грибною підливою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий рецепт, обов'язково познайомтеся. Котлети готуються безпосередньо на основі картоплі, а підлива до них - грибна, з додаванням цибулі і сметани.
Класичний рецепт приготування котлет з грибною підливою до ваших послуг. Котлети готуються з картоплі, яєць і борошна. Всі інгредієнти замішуються в тісто, а потім формуються котлети і обсмажуються в паніровці. Попередньо раджу вам відварити гриби і обсушити їх як слід. Решта дивіться нижче. Хай щастить!
- Картопля - 600 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Гриби - 30 грам (відварені)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сухарі паніровочні - 50 грам
Зваріть картоплю, воду злийте і розімніть його толкушкой.
Додайте 1 ст. Ложку масла, 2 яєчних жовтки, 2 ст. Ложки борошна.
Гарненько замісіть картопляне тісто, сформуйте котлети. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях і обсмажте з двох сторін на сковороді.
У вершковому маслі обсмажте дрібно порізану цибулю, до м'якості.
Додайте відварені гриби, прожарьте їх разом з цибулею.
На іншій сковороді обсмажте муку і вершкове масло, до світло-жовтого кольору. Потім вливаємо грибний відвар, додаємо гриби і варимо все 10 хвилин. Сіль і перець за смаком.
В самому кінці додайте в підливу сметану і перемішайте. Грибною підливою полийте картопляні котлети. Смачного!