Рецепт Котлети з грибною підливою фото

Котлети з грибною підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже цікавий рецепт, обов'язково познайомтеся. Котлети готуються безпосередньо на основі картоплі, а підлива до них - грибна, з додаванням цибулі і сметани.

Опис приготування:

Класичний рецепт приготування котлет з грибною підливою до ваших послуг. Котлети готуються з картоплі, яєць і борошна. Всі інгредієнти замішуються в тісто, а потім формуються котлети і обсмажуються в паніровці. Попередньо раджу вам відварити гриби і обсушити їх як слід. Решта дивіться нижче. Хай щастить!

  • Картопля - 600 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Гриби - 30 грам (відварені)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Сухарі паніровочні - 50 грам
котлети з грибною підливою - фото крок 1
Зваріть картоплю, воду злийте і розімніть його толкушкой.
котлети з грибною підливою - фото крок 2
Додайте 1 ст. Ложку масла, 2 яєчних жовтки, 2 ст. Ложки борошна.
котлети з грибною підливою - фото крок 3
Гарненько замісіть картопляне тісто, сформуйте котлети. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях і обсмажте з двох сторін на сковороді.
котлети з грибною підливою - фото крок 4
У вершковому маслі обсмажте дрібно порізану цибулю, до м'якості.
котлети з грибною підливою - фото крок 5
Додайте відварені гриби, прожарьте їх разом з цибулею.
котлети з грибною підливою - фото крок 6
На іншій сковороді обсмажте муку і вершкове масло, до світло-жовтого кольору. Потім вливаємо грибний відвар, додаємо гриби і варимо все 10 хвилин. Сіль і перець за смаком.
котлети з грибною підливою - фото крок 7
В самому кінці додайте в підливу сметану і перемішайте. Грибною підливою полийте картопляні котлети. Смачного!

Схожі рецепти