Курячий рулет з сирно-грибною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Курячі рулети можна приготувати самими різними способами. А я пропоную приготувати його з дуже незвичайною начинкою і запекти в листковому тісті. Спробуйте і Ви!
Таке блюдо досить оригінально, припаде до смаку і дітям, і дорослим. Його з успіхом можна поставити на святковий стіл. Здивуйте своїх гостей і смаком, і зовнішнім виглядом!
- Куряче філе - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Гриби лісові - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Тісто листкове - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кунжут - 1 Ст. Ложок
Насамперед почніть готувати начинку. Для цього обсмажте гриби з цибулею. Остудіть.
До грибів додайте сир, часник, майонез, сіль і спеції. Перемішайте.
Курячі грудки розрізати вздовж, щоб були тонкі, широкі пласти.
Викладіть на грудки трохи начинки і шматочок сиру. Сверре ruletom.
Листкове тісто розкачати і розрізати на шматочки в два рази більше курячих рулетів. Сховайте рулет в тісто і защипніть краю. Покладіть на деко швом вниз. Змастіть яйцем і посипте кунжутом. Запікайте в духовці при 180 градусах близько години.
Подавайте до столу в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!