Смачний шашлик
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що тільки вірмени чи грузини вміють зробити хороший шашлик? завдяки рецептом, як приготувати смачний шашлик, тепер це під силу і вам. Соковитий, ароматний, рум'яний і соковитий курячий шашлик.
Ви можете використовувати курячі стегна, гомілки, грудки і інші частини. Курку не потрібно довго маринувати, але, якщо у вас є час, то залиште її на ніч. Шашлики подають зі свіжими овочами або овочевими салатами. Добре до шашлику підходить томатний соус.
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Вустерширський соус - 3 Ст. Ложки
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Лимонний сік - 0, 5 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Курячі грудки - 5 штук
- Соус «Ранч» - 0, 5 склянки
1
У миску влийте оливкову олію, соус «Ранч», вустерширський соус, лимонний сік і оцет, перемішайте.
2
Подрібніть свіжий розмарин, викладіть його до рідких складових, додайте сіль, перець, цукор.
3
Вимийте курячі грудки і видаліть шкірку, наріжте невеликими шматочками і помістіть в миску з маринадом, перемішайте і залиште мінімум на півгодини.
4
Замочіть бамбукові шампури у воді на 20 хвилин, потім одягніть на них м'ясо і розігрійте гриль.
5
Обсмажуйте з кожного боку по 4-5 хвилин. Подавайте відразу до столу.