Рецепт Смачний шашлик фото

Смачний шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Лимон, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Думаєте, що тільки вірмени чи грузини вміють зробити хороший шашлик? завдяки рецептом, як приготувати смачний шашлик, тепер це під силу і вам. Соковитий, ароматний, рум'яний і соковитий курячий шашлик.

Ви можете використовувати курячі стегна, гомілки, грудки і інші частини. Курку не потрібно довго маринувати, але, якщо у вас є час, то залиште її на ніч. Шашлики подають зі свіжими овочами або овочевими салатами. Добре до шашлику підходить томатний соус.

  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Вустерширський соус - 3 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 0, 5 склянки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Курячі грудки - 5 штук
  • Соус «Ранч» - 0, 5 склянки
1
У миску влийте оливкову олію, соус «Ранч», вустерширський соус, лимонний сік і оцет, перемішайте.
2
Подрібніть свіжий розмарин, викладіть його до рідких складових, додайте сіль, перець, цукор.
3
Вимийте курячі грудки і видаліть шкірку, наріжте невеликими шматочками і помістіть в миску з маринадом, перемішайте і залиште мінімум на півгодини.
4
Замочіть бамбукові шампури у воді на 20 хвилин, потім одягніть на них м'ясо і розігрійте гриль.
5
Обсмажуйте з кожного боку по 4-5 хвилин. Подавайте відразу до столу.

Схожі рецепти