Смачні спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
На обід або вечерю хочу запропонувати вам нескладний, досить швидкий і дивно апетитний варіант, як приготувати смачні спагетті з беконом і соусом. Результатом ви точно залишитеся задоволені!
Опис приготування:
Покажу покроково, як зробити пасту"а-ля Карбонара" в домашніх умовах. Використовувати можна як бекон, так і шинку або інші м'ясні делікатеси. Дуже важливо брати тільки свіжі яйця, в якості яких ви впевнені. Сир я раджу додавати і в соус, і до спагетті перед подачею.
- Спагеті - 300 грам
- Бекон - 3-4 скибочок
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Вершки - 100 мілілітрів
1. Бекон або шинку наріжте невеликими кубиками.
2. Викладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні до рум'яності.
3. У киплячу підсолену воду викладіть спагетті. Варіть кілька хвилин до напівготовності.
4. З'єднайте збиті яйця, вершки і половину тертого сиру. Перемішайте і прогрійте на вогні, постійно помішуючи.
5. Спагеті відкиньте на друшляк, а після перекладіть назад в каструлю.
6. Додайте бекон.
7. І вилийте соус.
8. Ретельно перемішайте, додайте залишився тертий сир і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!