Смачні спагетті
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю хочу запропонувати вам нескладний, досить швидкий і дивно апетитний варіант, як приготувати смачні спагетті з беконом і соусом. Результатом ви точно залишитеся задоволені!
Покажу покроково, як зробити пасту "а-ля Карбонара" в домашніх умовах. Використовувати можна як бекон, так і шинку або інші м'ясні делікатеси. Дуже важливо брати тільки свіжі яйця, в якості яких ви впевнені. Сир я раджу додавати і в соус, і до спагетті перед подачею.
- Спагеті - 300 грам
- Бекон - 3-4 скибочок
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Вершки - 100 мілілітрів

1. Бекон або шинку наріжте невеликими кубиками.

2. Викладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні до рум'яності.

3. У киплячу підсолену воду викладіть спагетті. Варіть кілька хвилин до напівготовності.

4. З'єднайте збиті яйця, вершки і половину тертого сиру. Перемішайте і прогрійте на вогні, постійно помішуючи.

5. Спагеті відкиньте на друшляк, а після перекладіть назад в каструлю.

6. Додайте бекон.

7. І вилийте соус.

8. Ретельно перемішайте, додайте залишився тертий сир і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!