Домашні спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Хочу навчити вас, як приготувати домашні спагетті. Сам процес абсолютно нескладний, так що не варто боятися, навіть якщо ви новачок в кулінарії. А результатом точно залишитеся задоволені:)
Зробити смачні макарони в домашніх умовах зовсім нескладно. Особливо, якщо вам відомий цей рецепт:) Всього два основних інгредієнта і близько півгодини часу. Здорово, правда? Подавати до столу такі спагетті можна з соусом, сиром, м'ясом або рибою, а також використовувати для запіканок, наприклад.
- Борошно - 1.5 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. У глибоку миску просійте борошно і вбийте в центр яйця.
2. Для початку акуратно перемішайте вилкою, а після викладіть тісто на робочий стіл, присипаний борошном. Додайте оливкову олію і трохи солі.
3. Вимішуйте тісто, по необхідності присипаючи борошно. Воно повинно вийти м'яким, еластичним. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште "відпочити" з 15 хвилин.
5. Потім вкладки 4 частини.
6. Дуже тонко розкачати і гострим ножем наріжте тісто.
7. Нарізка може бути і більш тонкий, і товстіший, як вам більше подобається.