Білий соус до спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто любить макарошки, пропоную подивитися, як приготувати білий соус до спагетті. Це варіація соусу "бешамель" . Паста вийде досить калорійною, але вже дуже смачною, не буде стояти,
Я рекомендую відварювати спагетті до стану аль денте, так як вони трохи доготувати при перемішуванні з гарячим соусом і не стануть розвалюватися.
Подати такі макарошки можна з натертим пармезаном і зі свіжою подрібненою петрушкою.
Просте і швидке блюдо.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 250 мілілітрів
- Чорний перець - 0, 25 чайних ложки
- Мускатний горіх, сіль - За смаком
- Спагеті - 200 грам
- Італійські трави - За смаком
Розтопити масло в сотейнику, додайте борошно і обсмажте до золотистого кольору.
Поступово влийте молоко, помішуючи масу віночком. Потрібно позбутися від грудочок.
Уварите соус, поки він не загусне. Постійно помішуйте, потім додайте перець, мускатний горіх, сіль, трави. Добре перемішайте.
Поки вариться соус, поставте варитися спагетті по інструкції на упаковці. Потім злийте воду.
Ну ось, залишилося відправити спагетті в соус, гарненько все перемішати і подавати.