Рецепт Італійські спагетті «Карбонара» фото

Італійські спагетті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Вершки , Макарони , Яйця , Бекон
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби , Спагеті , Карбонара
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Ситні спагеті в ніжному і пікантному соусі на основі вершків і бекону. Відмінне блюдо для романтичної вечері або сімейного. Для вас рецепт, як приготувати італійські спагетті «Карбонара».

Опис приготування:

У нашій країні макарони все також популярні, як в Італії, тільки у нас їх готують не так різноманітно і смачно. Для приготування цієї пасти використовується бекон, можна замінити його Щоковина або грудинкою. А ось соус готують з додаванням вершків або тільки використовуючи яйця. Пасту варто їсти гарячою і відразу після приготування.

  • Спагеті - 300 грам
  • Бекон - 5 скибочок
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 170 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Пармезан тертий - 5 Ст. Ложок
  • Перець мелений - За смаком
італійські спагетті
1. Наріжте цибулину невеликими кубиками, измельчитечасник.
італійські спагетті
2. Скибочки бекону наріжте шматочками середнього розміру.
італійські спагетті
3. У сковороду налийте зовсім трохи рослинного масла, викладіть цибулю з беконом і часником, перемішайте, обсмажуйте до золотистого кольору.
італійські спагетті
4. В окремому сотейнику в цей же час доведіть воду до кипіння, викладіть в неї спагетті і варіть після закипання на слабкому вогні 4 хвилини. Злийте воду з приготовленою пасти.
італійські спагетті
5. Викладіть відварні спагетті в сковороду до цибулі і бекону.
італійські спагетті
6. В окрему миску вбийте курячі яйця.
італійські спагетті
7. Додайте до яєць тертий сир (3 столові ложки).
італійські спагетті
8. Влийте в миску вершки і добре перемішайте.
італійські спагетті
9. Додайте соус до гарячих спагетті і перемішайте, прогрійте кілька секунд.
італійські спагетті
10. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши його меленим перцем і тертим сиром.

Схожі рецепти