Спагетті карбонара
(покроковий рецепт з фото)
Спагетті карбонара - ситне італійська страва з пасти, бекону, сиру і яєць. Готується воно просто і швидко. Виходить дуже ситним. Їсти його можна в будь-який час дня - на обід або вечерю. Спробуйте!
Традиційне італійське блюдо спагетті карбонара популярно у всьому світі. У нього можна додати вершки або копчений бекон, зелений.
- Спагеті - 220-230 грам
- Бекон (нарізка) - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Пармезан - 1/2 склянки
- Перець мелений - За смаком
1. Наріжте бекон.
2. Зваріть спагеті згідно указаняім на упаковці. Вони повинні бути готові al dente.
3. Бекон обсмажте на середньому вогні, помішуючи, протягом 10 хвилин.
4. Спагеті відкиньте на друшляк.
5. Додайте спагетті в каструлю до бекону.
6. Яйця збийте вилочкою або віночком. Перемішайте спагетті з беконом і, продовжуючи помішувати, додайте збиті яйця.
7. Додайте тертий сир.
8. Перемішайте і поперчіть. Використовуйте мелений перець, він - набагато ароматні!
9. Подавайте спагетті карбонара порційно. Смачного!