Соус для спагетті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Класичний варіант соусу"Карбонара" для однойменного популярного італійського блюда. Він готується на основі вершків, яєчних жовтків, сиру пармезан і вершкового масла. Дуже смачно і ситно!
Опис приготування:
Я покажу, як приготувати соус для спагетті"Карбонара" . Приблизно так готують це знамените блюдо італійці, дана адаптація максимально наближена до оригінального рецепту. З таким соусом будь спагетті виходять набагато смачніше і ситніше. Спробуйте і оцініть!
- Вершки - 400 мілілітрів
- Жовтки - 2 штуки
- Сир пармезан - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
Попередньо обсмажте бекон, нарізаний соломкою. Змішайте вершки з жовтками і тертим пармезаном. Додати сіль за смаком.
Заливаємо приготованим соусом бекон. Доводимо до кипіння на повільному вогні, щоб соус загус. В кінці викладаємо в соус спагетті, перемішуємо.
Поперчіть блюдо за смаком і подавайте до столу гарячим. Смачного!