Рецепт Соус для спагетті «Карбонара» фото

Соус для спагетті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Спагеті , Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Класичний варіант соусу"Карбонара" для однойменного популярного італійського блюда. Він готується на основі вершків, яєчних жовтків, сиру пармезан і вершкового масла. Дуже смачно і ситно!

Опис приготування:

Я покажу, як приготувати соус для спагетті"Карбонара" . Приблизно так готують це знамените блюдо італійці, дана адаптація максимально наближена до оригінального рецепту. З таким соусом будь спагетті виходять набагато смачніше і ситніше. Спробуйте і оцініть!

  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Жовтки - 2 штуки
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
соус для спагетті
Попередньо обсмажте бекон, нарізаний соломкою. Змішайте вершки з жовтками і тертим пармезаном. Додати сіль за смаком.
соус для спагетті
Заливаємо приготованим соусом бекон. Доводимо до кипіння на повільному вогні, щоб соус загус. В кінці викладаємо в соус спагетті, перемішуємо.
соус для спагетті
Поперчіть блюдо за смаком і подавайте до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти