Рецепт Соус для спагетті «Карбонара» фото

Соус для спагетті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Яйця, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Спагеті, Соуси

Класичний варіант соусу "карбонара" для однойменного популярного італійського блюда. Він готується на основі вершків, яєчних жовтків, сиру пармезан і вершкового масла. Дуже смачно і ситно!

Я покажу, як приготувати соус для спагетті "карбонара" . Приблизно так готують це знамените блюдо італійці, дана адаптація максимально наближена до оригінального рецепту. З таким соусом будь спагетті виходять набагато смачніше і ситніше. Спробуйте і оцініть!

  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Жовтки - 2 штуки
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
соус для спагетті
Попередньо обсмажте бекон, нарізаний соломкою. Змішайте вершки з жовтками і тертим пармезаном. Додати сіль за смаком.
соус для спагетті
Заливаємо приготованим соусом бекон. Доводимо до кипіння на повільному вогні, щоб соус загус. В кінці викладаємо в соус спагетті, перемішуємо.
соус для спагетті
Поперчіть блюдо за смаком і подавайте до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти