Вершковий соус для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати спагетті так, щоб їх смак став більш ніжним і вишуканим? Вам просто потрібно подати їх з вершковим соусом, адже з ним звичний смак спагетті придбає нові відтінки.
Для приготування та подачі спагетті є досить багато різних соусів, але я хочу запропонувати вам найпростіший з них і розповісти, як зробити вершковий соус для спагетті. На його приготування ви витратите мінімум часу, але зате в ньому є все, щоб зробити смак спагетті ще ніжніше і більш насиченим. Звичайно, при бажанні ви можете додати до складу соусу що-небудь від себе, наприклад, подрібнити часник або приправити його своїми улюбленими спеціями, але за основу я пропоную вам взяти класичний рецепт вершкового соусу для спагетті. Для того щоб зробити такий соус вам не обов'язково володіти якимись особливими навичками або мати великий досвід в приготуванні, так що давайте приступимо до справи.
- Вершки 12% - 200 мілілітрів
- Вода - 180 мілілітрів
- Сир тертий - 60 грам
- Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - 1/4 чайних ложки