Італійські спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Італійці славляться своїм умінням смачно готувати макаронні вироби. Є безліч різноманітних варіантів пасти та соусів. Сьогодні розповідаю, як приготувати італійські спагетті з м'ясним соусом.
Спагеті - це різновид макаронних виробів. Блюдо дуже смачне і ситне, його можна подати на вечерю або до обіду. Макарони можна приготувати з вершковим або томатним соусом, з м'ясом або овочами і ароматними травами, як більше подобається. Подають блюдо обов'язково гарячим.
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Томатний соус - 500 грам (або консервовані томати)
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Спагеті - 450 грам
- Оливкова олія - За смаком
1
Сковороду розігрійте з оливковою олією. Тим часом наріжте дрібно цибулю і часник. Викладіть на розпечену поверхню фарш і розімніть його лопаткою.
2
Додайте до фаршу цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору, потім додайте часник.
3
Влийте томатний соус (готовий або зробіть його самостійно), додайте спеції і перемішайте, Тушіте 15 хвилин на слабкому вогні.
4
У підсоленій воді з додаванням оливкової олії відваріть спагетті, потім відкиньте їх на друшляк і промийте.
5
Викладіть спагетті в сковороду і перемішайте з томатним соусом, подавайте блюдо гарячим.