Смачна баранина
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную зробити подобу курячих Наггетс, тільки з баранини. Маринують м'ясо в гострих спеціях і обсмажте в олії. Розповім, як приготувати смачну баранину, яку подаю з зеленим соусом.
Мало хто вміють готувати баранину, адже їй притаманний особливий запах, що люблять не всі. Баранина добре поєднується з часником, імбиром, тому сміливо комбінуйте спеції. Краще маринувати м'ясо протягом всієї ночі, а якщо робите невелику порцію, тоді залиште на 1 час.
- Баранина - 0, 5 кілограма
- Свіжий імбир - 15 грам (очищений і натертий)
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Саке - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 чайних ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- М'ята - 2 грами
- Koriandr - 4 грами
- Рисовий оцет - 1/4 склянки
- Картопляний крохмаль - 1/3 склянки
1. Баранину наріжте невеликими шматочками, викладіть її в миску. Додайте до м'яса тертий імбир, подрібнений часник, соєвий соус, саке, 2 чайних ложки цукру і каррі. Надішліть м'ясо в холодильник, якщо велика порція, або залиште на 1 час.
2. Розігрійте фритюр або каструлю з великою кількістю рослинної олії. Дістаньте м'ясо і додайте до нього картопляних крохмаль, перемішайте.
3. Обсмажте м'ясо в гарячому маслі до золотистого кольору з усіх боків. Викладіть м'ясо на серветку. Тим часом зробіть соус: збийте myatu, koriandr, рисовий оцет і цукор, що залишився.
4. Подавайте м'ясо гарячим із зеленим соусом. Смачного!