Рецепт Смачна баранина фото

Смачна баранина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную зробити подобу курячих Наггетс, тільки з баранини. Маринують м'ясо в гострих спеціях і обсмажте в олії. Розповім, як приготувати смачну баранину, яку подаю з зеленим соусом.

Мало хто вміють готувати баранину, адже їй притаманний особливий запах, що люблять не всі. Баранина добре поєднується з часником, імбиром, тому сміливо комбінуйте спеції. Краще маринувати м'ясо протягом всієї ночі, а якщо робите невелику порцію, тоді залиште на 1 час.

  • Баранина - 0, 5 кілограма
  • Свіжий імбир - 15 грам (очищений і натертий)
  • Часник - 1 зубчик
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Саке - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • М'ята - 2 грами
  • Koriandr - 4 грами
  • Рисовий оцет - 1/4 склянки
  • Картопляний крохмаль - 1/3 склянки
смачна баранина - фото крок 1
1. Баранину наріжте невеликими шматочками, викладіть її в миску. Додайте до м'яса тертий імбир, подрібнений часник, соєвий соус, саке, 2 чайних ложки цукру і каррі. Надішліть м'ясо в холодильник, якщо велика порція, або залиште на 1 час.
смачна баранина - фото крок 2
2. Розігрійте фритюр або каструлю з великою кількістю рослинної олії. Дістаньте м'ясо і додайте до нього картопляних крохмаль, перемішайте.
смачна баранина - фото крок 3
3. Обсмажте м'ясо в гарячому маслі до золотистого кольору з усіх боків. Викладіть м'ясо на серветку. Тим часом зробіть соус: збийте myatu, koriandr, рисовий оцет і цукор, що залишився.
смачна баранина - фото крок 4
4. Подавайте м'ясо гарячим із зеленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти