Рецепт Сьомга в клярі фото

Сьомга в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Страви в клярі

Сьомга в клярі - найсмачніше швидке просте блюдо. Я завжди вважала, що сьомга хороша сама по собі і немає необхідності її прикрашати, але в клярі вона виходить справжніми ласощами.

Шматочки сьомги в клярі смажити потрібно до золотистого кольору приблизно 3-5 хвилин. Особливості приготування клярі: пиво потрібно злегка підігріти і влити в борошно помішуючи, а яйця збити окремо жовтки і окремо білки і ввести в кляр по черзі. Можна в кляр додати трохи соняшникової олії. Сьомга в клярі подається відразу, гарячої. Але і на завтра, холодної сьомга в клярі дуже смачна.

  • Сьомга - 700 грам
  • Борошно - 50-70 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Пиво - 400 мілілітрів
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 70-100 мілілітрів (для смаження)
сьомга в клярі - фото крок 1
Приготувати продукти, сьомгу помити, обсушити.
сьомга в клярі - фото крок 2
Філе сьомги порізати шматочками, посолити, поперчити і обваляти в борошні.
сьомга в клярі - фото крок 3
Готуємо кляр: в борошно додаємо тепле пиво, розмішуємо, вливаємо збиті яйця, солимо за смаком.
сьомга в клярі - фото крок 4
Шматочки риби вмочити в кляр і смажити на розжареному соняшниковій олії. Смачного.

Схожі рецепти