Смажена сьомга в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Стейк сьомги, обсмажений в мультиварці, дуже ніжний, просто тане в роті, і якщо у вас з'явилося бажання побалувати своїх близьких цим блюдом, то придивіться до цього простого варіанту приготування.
Це простий рецепт дозволяє приготує дивно смачну рибну страву. Кількість інгредієнтів зовсім невелике. Так що ніжний, натуральний смак сьомги нічим не перебивається. Обсмажуючи, рибка, до того ж, знаходиться у власному соку. Лимон і невелика кількість спецій тільки відтіняють її благородний смак. Смажена сьомга в мультиварці готується при режимі «Випічка». Але зверніть увагу на модель своєї мультиварки і скористайтеся рекомендаціями виробника. До речі, замість молока стейк сьомги можна залити вершками, від цього блюдо тільки виграє. Подавати цю страву можна з зеленню, салатом.
- Сьомга - 1 штука (стейк)
- Молоко - 100 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
1. Підготуйте всі компоненти страви. З стейка сьомги видаліть шкірку.
2. Обесшкуренное стейк залийте 1/2 склянкою молока. Дайте йому настоятися так протягом 30 хвилин.
3. Посоліть стейк сьомги. Посипте його улюбленими спеціями. Приправте соком лимона. Залиште так на 15 хвилин.
4. Чашу мультваркі змастіть маслом. Покладіть в неї стейк сьомги. Використовуйте режим «Випічка». Встановіть час 25 хвилин. Просмажити одну сторону, переверніть стейк на іншу.
5. У режимі випічки виставте час - 15 хвилин. Прожарте другу сторону. Тепер ви знаєте, як приготувати смажену сьомгу в мультиварці. Спробуйте самостійно підсмажити її будинку, скориставшись цим рецептом. Смачного!