Сирники з грибами і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Ці сирники - закусочні, несолодкі! Тому подавати їх можна до борщу чи іншому супу. Непогано їх взяти в якості перекусу на природу або подати на полуденок!
Такі сирники цілком можна запекти в духовці, вийде набагато корисніше. Обов'язково додайте зелень на свій смак.
- Сир - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло растітелное - 4 Ст. Ложки
- Печериці - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Бекон - 2 скибочки
- Помідор - 1 штука
- Сир тертий - 50 грам

1. Підготуйте необхідні інгредієнти

2. Сир змішайте з сіллю і цукром.

3. Додайте манку і добре перемішайте.

4. Гриби, бекон і помідор дрібно наріжте.

5. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.

6. Сир натріть на тертці і все додайте до сиру.

7. Формуйте невеликі сирники і обсмажуйте на сковороді.

8. Смачного!