Сирники з беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную відійти від варіанту приготування традиційних сирників і приготувати закусочний варіант цієї страви. Наприклад, додавши в тісто бекон і гриби. Стало цікаво? дивіться рецепт!
При приготуванні цієї страви величезний простір для Вашої фантазії! Не обов'язково брати бекон: це можуть бути шматочки ковбаси, м'яса або курки, які у Вас залишилися з учорашнього дня. Також і овочі: може бути будь-яка зелень, шматочки кабачка, баклажана і всього, що ви любите.
- Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Бекон - 1 скибочку
- Помідор - 1 штука
- Печериці - 2 штуки
- Сир тертий - 1 Ст. Ложка
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Соус чилі - 1/2 чайних ложки
1. Бекон, гриби і помідор наріжте кубиком.
2. Змішайте сир, яйця і борошно.
3. Додайте нарізані бекон, помідор і гриби.
4. Додайте сир, посоліть і перемішайте.
5. Ложкою викладайте сирники в сковороду з розігрітим маслом і обсмажуйте до готовності.
6. Смачного!