Рецепт Гороховий суп з грибами і беконом фото

Гороховий суп з грибами і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед тим, як готувати гороховий суп, необхідно замочувати горох хоча б на кілька годин. Але в моєму випадку я використовувала горох, що не вимагає замочування. Його відразу додають в суп.

Опис приготування:

Горох володіє багатьма корисними властивостями. Тому суп з нього не тільки дуже смачний, але і корисний. Наваристий, густий, ситний суп - це те, що треба в осінньо-зиязикай період.

  • Горох - 200 грам
  • Вода - 1, 5 L
  • Бекон копчений - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Гриби лісові - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Картопля - 2-3 штук
гороховий суп з грибами і беконом - фото крок 1
Доведіть воду до кипіння. Додайте промитий горох і залиште варитися на маленькому вогні.
гороховий суп з грибами і беконом - фото крок 2
Бекон і цибулю наріжте, обсмажте.
гороховий суп з грибами і беконом - фото крок 3
Додайте в сковороду відварені лісові гриби. Обсмажте пару хвилин.
гороховий суп з грибами і беконом - фото крок 4
Додайте до гороху грибну зажарку і нарізану картоплю. Проваріть все разом ще хвилин 20-30. За смаком підсолити.
гороховий суп з грибами і беконом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти