Гороховий суп з грибами і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Перед тим, як готувати гороховий суп, необхідно замочувати горох хоча б на кілька годин. Але в моєму випадку я використовувала горох, що не вимагає замочування. Його відразу додають в суп.
Горох володіє багатьма корисними властивостями. Тому суп з нього не тільки дуже смачний, але і корисний. Наваристий, густий, ситний суп - це те, що треба в осінньо-зиязикай період.
- Горох - 200 грам
- Вода - 1, 5 L
- Бекон копчений - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Гриби лісові - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Картопля - 2-3 штук
Доведіть воду до кипіння. Додайте промитий горох і залиште варитися на маленькому вогні.
Бекон і цибулю наріжте, обсмажте.
Додайте в сковороду відварені лісові гриби. Обсмажте пару хвилин.
Додайте до гороху грибну зажарку і нарізану картоплю. Проваріть все разом ще хвилин 20-30. За смаком підсолити.
Смачного!