Рецепт Гороховий суп з беконом фото

Гороховий суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Бекон , Горох
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Пропоную дуже крутий рецепт приготування горохового супу з беконом! Ми варимо цей суп на базі свинячого бульйону з горохом та іншими овочами. Суп виходить дуже наваристий і неймовірно смачний.

Опис приготування:

В ідеалі гороховий суп з беконом повинен вийти дуже красивого насиченого кольору у вигляді рідкого пюре, але з окремо попадаються неразвареннимі горошинами. Гороховий суп з беконом обов'язково подаємо гарячим з хлібом і зі сметаною. Можна також подавати з грінками з білого хліба. Бажаю вдалого приготування

  • Свинина - 200 грам
  • Сирий бекон - 100 грам
  • Горох - 3/4 склянки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Пучок свіжої петрушки - 1 штука
  • Вода - 3 L
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком (для смаження)
гороховий суп з беконом - фото крок 1
У глибоку каструлю складаємо промитий шматок свинини і нарізаний бекон.
гороховий суп з беконом - фото крок 2
Заливаємо м'ясо водою і варимо на середньому вогні під кришкою протягом 40 хвилин. Не забудьте підсолити воду. Якщо буде сильно кипіти, зменшуйте вогонь, а кришку відкрийте.
гороховий суп з беконом - фото крок 3
Потім м'ясо дістаємо з каструлі і викладаємо в тарілочку.
гороховий суп з беконом - фото крок 4
Потім в бульйон висипаємо добре промитий горох і варимо його до готовності на невеликому вогні (30-40 хвилин).
гороховий суп з беконом - фото крок 5
В цей час дрібно шаткуємо цибулю і натираємо на крупній тертці моркву. Обсмажуємо їх на рослинному маслі в сковорідці.
гороховий суп з беконом - фото крок 6
Після того, як зварився горох, в суп повертаємо нарізане на дрібні шматочки свинину і бекон.
гороховий суп з беконом - фото крок 7
Туди ж закладаємо моркву і цибулю.
гороховий суп з беконом - фото крок 8
Потім в суп закладаємо картоплю, нарізаний кубиками або брусочками, дрібно посічену зелень. Солимо, перчимо і накриваємо суп кришкою. Млоїмо на повільному вогні ще близько півгодини.
гороховий суп з беконом - фото крок 9
Потім розливаємо гороховий суп з беконом по тарілками і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти