Гороховий суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є бажання зварити незвичайний суп з простих продуктів, тоді подивіться цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати гороховий суп з грибами на свинячих ребрах, ситний і ароматний.
Перед вами унікальний рецепт приготування поживного супу з гороху і грибів. Про користь цієї страви можна говорити довго. Покращує роботу мозку, зміцнює кісткові тканини, запобігає розвитку склерозу. Сукупність гороху і грибів на тлі м'ясного бульйону створює ароматний, насичений грибним відтінком, ситний і смачний суп. Звичайно, такий продукт не підійде для людей, знаходяться на дієті, зате буде надзвичайно корисним для працюючих фізично.
- Бульйон - 3 L
- Ребра - 500 грам
- Горох - 1 Склянка
- Морква - 100 грам
- Селера кореневої - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - За смаком
- Печериці - 100 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Зелень - За смаком
1. У каструлю налийте холодної води і поставте на плиту. Розжарити сковорідку. Очистіть цибулину, розділіть на дві частини і зрізом покладіть на розпечену поверхню сковорідки. Зачекайте, поки вона підрум'яниться, і покладіть в каструлю. Ребра поріжте і опустіть у воду. Варіть протягом півгодини. Після чого вийміть цибулю.
2. Горох кілька разів промийте і відправте в каструлю. Доведіть до кипіння, зменшіть полум'я і залиште варитися.
3. Почистіть моркву і селеру, поріжте маленькими брусочками. Печериці порізати невеликими шматочками. На сковорідці пассеруйте овочі, гриби обсмажте.
4. Коли горох буде наполовину готовий, опустіть в каструлю очищений і порізану картоплю. Доведіть до кипіння, посоліть за смаком і варіть, поки картопля буде готова.
5. Додайте піджарку і печериці, поперчіть і покладіть лавровий лист. Варіть, поки суп не буде готовий. З готового супу дістаньте лавровий лист, розлийте по тарілках, додайте порізану зелень. Смачного.