Рецепт Гороховий суп з грибами фото

Гороховий суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Гриби , Печериці , Горох , Реберця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у вас є бажання зварити незвичайний суп з простих продуктів, тоді подивіться цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати гороховий суп з грибами на свинячих ребрах, ситний і ароматний.

Опис приготування:

Перед вами унікальний рецепт приготування поживного супу з гороху і грибів. Про користь цієї страви можна говорити довго. Покращує роботу мозку, зміцнює кісткові тканини, запобігає розвитку склерозу. Сукупність гороху і грибів на тлі м'ясного бульйону створює ароматний, насичений грибним відтінком, ситний і смачний суп. Звичайно, такий продукт не підійде для людей, знаходяться на дієті, зате буде надзвичайно корисним для працюючих фізично.

  • Бульйон - 3 L
  • Ребра - 500 грам
  • Горох - 1 Склянка
  • Морква - 100 грам
  • Селера кореневої - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - За смаком
  • Печериці - 100 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Зелень - За смаком
гороховий суп з грибами - фото крок 1
1. У каструлю налийте холодної води і поставте на плиту. Розжарити сковорідку. Очистіть цибулину, розділіть на дві частини і зрізом покладіть на розпечену поверхню сковорідки. Зачекайте, поки вона підрум'яниться, і покладіть в каструлю. Ребра поріжте і опустіть у воду. Варіть протягом півгодини. Після чого вийміть цибулю.
гороховий суп з грибами - фото крок 2
2. Горох кілька разів промийте і відправте в каструлю. Доведіть до кипіння, зменшіть полум'я і залиште варитися.
гороховий суп з грибами - фото крок 3
3. Почистіть моркву і селеру, поріжте маленькими брусочками. Печериці порізати невеликими шматочками. На сковорідці пассеруйте овочі, гриби обсмажте.
гороховий суп з грибами - фото крок 4
4. Коли горох буде наполовину готовий, опустіть в каструлю очищений і порізану картоплю. Доведіть до кипіння, посоліть за смаком і варіть, поки картопля буде готова.
гороховий суп з грибами - фото крок 5
5. Додайте піджарку і печериці, поперчіть і покладіть лавровий лист. Варіть, поки суп не буде готовий. З готового супу дістаньте лавровий лист, розлийте по тарілках, додайте порізану зелень. Смачного.

Схожі рецепти