Синя капуста
(покроковий рецепт з фото)
Вітамінний, смачний і освіжаючий салат, який роблю за рецептом, як приготувати синю капусту. Подавайте салат відразу після приготування до гарніру з картоплі, каші або їжте без гарніру.
Простий салат зі свіжої синьої капусти з яблуком, цибулею і блакитним сиром. Ви можете заправити його сметаною, йогуртом або майонезом. Готується блюдо всього за 15-20 хвилин. Ви можете зробити такий на швидку руку в якості доповнення до вечері або як основне блюдо.
- Крем - 0, 5 склянки
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кріп - 3 штуки (гілочки)
- Синя капуста - 0, 5 штуки
- Яблуко зелене - 1 штука
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Блакитний сир - 2 Ст. Ложки
1
Змішайте сметану, сік лимона, за смаком морську сіль і мелений перець, чайну ложку цукру.
2
Вимийте капусту, яблука і зелень, капусту наріжте тонко, яблука розріжте навпіл, потім видаліть насіння і наріжте тонкими брусочками. Червоний цибулю наріжте тонкими півкільцями, дрібно наріжте кріп.
3
Викладіть підготовлені продукти в миску, заправте і перемішайте. Прикрасьте салат блакитним сиром і відразу подавайте до столу.