Зубатка синя в духовці (найпростіший рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дуже любите рибні стейки, то цей рецепт вже точно вам сподобається. Хочеться розповісти вам, як приготувати зубатку синю в духовці за найпростішим рецептом. Рибка вийде ароматною і ніжною.
Блюдо готується дивно просто і легко, а головне - не вимагає ніяких зусиль і додаткового устаткування. Завдяки способу приготування рибка вийде дуже ароматною і ніжною. Подавати її можна з овочевим гарніром або рисом, прикрашаючи часточкою лимона і рубаною зеленню. Буде дуже смачно!
- Стейк зубатки - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
1
Для того щоб приготувати смачні стейки зубатки синьої в духовці, необхідно попередньо розморозити рибу до кімнатної температури, якщо це буде потрібно. Потім її потрібно промити, прибрати зайву вологу з допомогою паперових рушників.
2
Рибу солимо і перчимо з усіх боків, ретельно розподіляючи спеції по всій поверхні стейка.
Викладаємо стейки в вогнетривку форму і поливаємо їх соком лимона. Це робиться для того, щоб риба тримала форму і не розвалилася в процесі приготування.
Викладаємо стейки в вогнетривку форму і поливаємо їх соком лимона. Це робиться для того, щоб риба тримала форму і не розвалилася в процесі приготування.
3
Накриваємо форму зі стейками фольгою і відправляємо в попередньо розігріту духовку до 190 градусів на 30-40 хвилин.
Стейки зубатки синьої в духовці готові, смачного!
Стейки зубатки синьої в духовці готові, смачного!