Зубатка строката в клярі (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям рибних страв! Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати зубатку строкату в клярі по дуже простому рецептом. Рибка виходить дуже соковитою, хрусткою і шалено смачною! поїхали!
Приготування цієї страви не займе у вас багато часу і не зажадає багато зусиль. Рибка вийде ароматна, соковита? з хрусткою скоринкою. Така риба стане відмінним варіантом вечері. Як гарнір можна приготувати відварений рис або овочевий салат. Дерзайте
- Яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 0, 5 пучка
- Збитки строката - 1 кілограм
- Соєвий соус - За смаком
Починаємо приготування страви з того, що гарненько очищаємо рибу, промиваємо її під водою. Якщо у вас вже готові стейки, попередньо їх розморожуємо і промиваємо.
Солимо, перчимо рибку, заливаємо соєвим соусом і залишаємо все це маринуватися на півгодини.
В цей час займемося приготуванням клярі. Змішуємо яйця, крохмаль, борошно і рубаний кріп, додаємо сіль і збиваємо все разом. Занурюємо рибку в кляр.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо зубатку в клярі з двох сторін до появи золотистої скоринки. Блюдо готово, смачного!