Рецепт Філе Зубатка на сковороді фото

Філе Зубатка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти , Зубатка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Мій сьогоднішній рецепт призначений для всіх любителів риби. Я розповім, як приготувати філе зубатки на сковороді. Готується все дуже просто. Рибка виходить обалденно ніжною і з відмінною скоринкою.

Опис приготування:

Мій покроковий рецепт показав, як приготувати філе зубатки. Саме главне - гарненько витримати рибу в розсолі. Це не дозволить рибі розповзтися на сковороді. Смачного!

  • Зубатка - 1 кілограм
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
1
Зробіть стейки розміром приблизно 4 см. Розведіть одну столову ложку солі на 4 склянки води. Вимочуйте стейки в солоній воді 4 годину.
2
Дістаньте стейки, поперчіть їх і обваляйте в борошні.
3
Обсмажуйте в розігрітій сковорідці, не накриваючи кришкою.

Схожі рецепти