Філе Зубатка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Мій сьогоднішній рецепт призначений для всіх любителів риби. Я розповім, як приготувати філе зубатки на сковороді. Готується все дуже просто. Рибка виходить обалденно ніжною і з відмінною скоринкою.
Мій покроковий рецепт показав, як приготувати філе зубатки. Саме главне - гарненько витримати рибу в розсолі. Це не дозволить рибі розповзтися на сковороді. Смачного!
- Зубатка - 1 кілограм
- Борошно - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Мелений чорний перець - За смаком
1
Зробіть стейки розміром приблизно 4 см. Розведіть одну столову ложку солі на 4 склянки води. Вимочуйте стейки в солоній воді 4 годину.
2
Дістаньте стейки, поперчіть їх і обваляйте в борошні.
3
Обсмажуйте в розігрітій сковорідці, не накриваючи кришкою.