Риба зубатка в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рибу в фользі можна запекти, коли ви відпочиваєте на природі або перебуваєте на рибалці, а також будинки для смачної вечері всієї родини. Сьогодні зробимо її за рецептом, як приготувати рибу зубатку в фользі.
Збитки - це біла риба сімейства окуневих, тому вона корисна і смачна. Її м'ясо ніжне і делікатне, тому рибу не потрібно довго запікати або маринувати. Подавайте зубатку в фользі з картоплею, з відвареним рисом або свіжими овочами.
- Стейк зубатки - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець і сіль - За смаком
- Лимон - За смаком
- Цибуля - 1 штука
1
Вимийте філе, потім витріть його серветками і натріть чорним меленим перцем і сіллю.
2
Очистіть цибулю і наріжте його кільцями або півкільцями. Випікайте кожне філе окремо. Сформуйте кишеньку з фольги, викладіть цибулю і зверху нього рибу.
3
Наріжте дрібно петрушку і посипте їй філе, викладіть 2-3 шматочка лимона і загорніть щільно.
4
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин або на розжареному вугіллі.
5
Подавайте рибку вже трохи остигнула, можете полити декількома краплями лимонного соку.