Зубатка в фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Зубатку люблять готувати на кухнях різних країн світу і її люблять навіть ті, хто стежить за фігурою. М'ясо цієї риби дуже смачне і ніжне. У цьому рецепті зубатка готується в мультиварці на пару.
Щоб зубатка в фользі в мультиварці вийшла смачною і соковитою - її потрібно правильно замаринувати. Аромат цієї риби ідеально підкреслюється лимонним соком і спеціями. В мультиварці зубатка готується ще швидше. За цим же рецептом її можна приготувати не на пару, а наприклад, в духовці.
- Стейк зубатки - 2 штук
- Лимон - 1/2 штуки
- Спеції - За смаком
- Кріп - За смаком
1
Всього два стейка зубатки, половина лимона, спеції, кріп, фольга та мультиварка - ось, що нам знадобиться для приготування смачного і корисного вечері. Збризніть лимонним соком на зубатку і додайте спеції. Рівномірно розподіліть сік зі спеціями по всій поверхні стейка і залиште на 15 хвилин.
2
Покладіть рибу в фольгу і залиште маринуватися.
3
Посипте рибу подрібненим кропом і загорніть знову в фольгу. Підготуйте насадку для пара в мультиварці, покладіть на цю решітку рибу і включіть режим "пароварка" з 20 хвилин. Закрийте мультиварку і натисніть старт.
4
Після приготування дайте рибку трохи охолонути, потім вийміть з фольги.
5
Перед подачею знову збризніть рибу соком лимона і подавайте в гарячому вигляді.
6
Смачного!