Рецепт Стейк Зубатка в мультиварці фото

Стейк Зубатка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти, Зубатка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Смачна і корисна риба зубатка, та ось стейк з неї в мультиварці можна тільки посмажити. Процес нескладний, а результат вийде відмінним.

Смачна і дуже корисна риба зубатка. Але мені особисто вона подобається лише в смаженому вигляді. Розлазиться вона, перетворюється в желейну масу, якщо намагаєшся приготувати її на пару або згасити. І, якщо вам дісталася така рибка, а ви на дачі і немає плити, а тільки мультиварка, то вихід один - посмажити стейки в мультиварці. Я розповім вам, як приготувати стейки зубатки в мультиварці.

1. Стейки моєму і максимально підсушують паперовими рушниками. Солимо і перчимо.

2. Насипаємо в мисочку борошно, в іншій мисочці збиваємо яйце.

3. Включаємо мультиварку в режим "випічка" або "жарко" з 40 хвилин, наливаємо в чашу масло.

4. Коли масло добре розігріється, обвалюють стейки зубатки в борошні, потім в яйці і знову в борошні. Викладаємо в чашу мультиварки, обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки.

Ні в якому разі не закривайте кришку мультиварки! Якщо у вас товсті стейки, після того, як ви обсмажили рибу, можна скласти їх в чашу мультиварки і довести рибу до готовності під кришкою протягом 10 хвилин, поки мультиварка буде остигати.

  • Стейк зубатки - 4 штуки
  • Яйце - 1-2 штук
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
Смачна і дуже корисна риба зубатка. Але мені особисто вона подобається лише в смаженому вигляді. Розлазиться вона, перетворюється в желейну масу, якщо намагаєшся приготувати її на пару або згасити. І, якщо вам дісталася така рибка, а ви на дачі і немає плити, а тільки мультиварка, то вихід один - посмажити стейки в мультиварці. Я розповім вам, як приготувати стейки зубатки в мультиварці.

1. Стейки моєму і максимально підсушують паперовими рушниками. Солимо і перчимо.

2. Насипаємо в мисочку борошно, в іншій мисочці збиваємо яйце.

3. Включаємо мультиварку в режим "випічка" або "жарко" з 40 хвилин, наливаємо в чашу масло.

4. Коли масло добре розігріється, обвалюють стейки зубатки в борошні, потім в яйці і знову в борошні. Викладаємо в чашу мультиварки, обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки.

Ні в якому разі не закривайте кришку мультиварки! Якщо у вас товсті стейки, після того, як ви обсмажили рибу, можна скласти їх в чашу мультиварки і довести рибу до готовності під кришкою протягом 10 хвилин, поки мультиварка буде остигати.

Схожі рецепти