Рецепт Стейк Зубатка в духовці фото

Стейк Зубатка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти, Зубатка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Смачний стейк смачної риби, запечений в сметані в духовці. У вас ще не потекли слинки?

Зубатку знавці цінують за делікатний смак і велика кількість корисних речовин, які містяться в її м'ясі. М'ясо зубатки ніжне і м'яке, готується така риба швидко. Ні в якому разі при готуванні Не закривайте рибу кришкою або фольгою. Вона розвалиться і перетвориться практично в желе. Перед вами рецепт приготування стейка зубатки в духовці. Рецепт легкий і простий, ніяких особливих інгредієнтів вам не буде потрібно. До риби, приготовленої таким чином прекрасно підійде свіжа зелень і овочі. Смачного вам!

  • Стейк зубатки - 300 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Приправа для риби - 1 Ст. Ложка (приправа без солі)
стейк зубатки в духовці - фото крок 1
У невеликій мисці змішуємо сметану, олія, сіль і приправу до риби.
стейк зубатки в духовці - фото крок 2
Рибний стейк акуратно миємо й потім обсушуємо паперовим рушником.
стейк зубатки в духовці - фото крок 3
Вистилаємо форму для запікання фольгою, залишаючи піднятими краю фольги. Викладаємо на фольгу трохи отриманого сметанному соусі.
стейк зубатки в духовці - фото крок 4
Викладаємо на фольгу стейки зубатки.
стейк зубатки в духовці - фото крок 5
Змащуємо рибу зверху соусом і відправляємо в нагріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Схожі рецепти