Стейк Зубатка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачний стейк смачної риби, запечений в сметані в духовці. У вас ще не потекли слинки?
Зубатку знавці цінують за делікатний смак і велика кількість корисних речовин, які містяться в її м'ясі. М'ясо зубатки ніжне і м'яке, готується така риба швидко. Ні в якому разі при готуванні Не закривайте рибу кришкою або фольгою. Вона розвалиться і перетвориться практично в желе. Перед вами рецепт приготування стейка зубатки в духовці. Рецепт легкий і простий, ніяких особливих інгредієнтів вам не буде потрібно. До риби, приготовленої таким чином прекрасно підійде свіжа зелень і овочі. Смачного вам!
- Стейк зубатки - 300 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Приправа для риби - 1 Ст. Ложка (приправа без солі)
У невеликій мисці змішуємо сметану, олія, сіль і приправу до риби.
Рибний стейк акуратно миємо й потім обсушуємо паперовим рушником.
Вистилаємо форму для запікання фольгою, залишаючи піднятими краю фольги. Викладаємо на фольгу трохи отриманого сметанному соусі.
Викладаємо на фольгу стейки зубатки.
Змащуємо рибу зверху соусом і відправляємо в нагріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.